De webshop / catalogus op gebied van magazijninrichting en meer voor NL en BE.
info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen of offerte aanvraag (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Privacyverklaring

Privacyverklaring
Dit is de privacyverklaring van Fedo Beheer VOF en de onderliggende handelsnamen magazijninrichtingshop en tpscmagazijnstellingen.
Uw privacy is voor ons van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de relevante wet- en regelgeving over privacy, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
De onderstaande privacyverklaring heeft betrekking op de verwerking van persoonsgegevens van (contact) personen bij onze zakelijke relaties.
Overzicht persoonsgegevens die wij verwerken:

  • NAWgegevens

  • Geslacht

  • Emailadres

  • Telefoonnummer zowel vast als mobiel

  • Land

  • IBAN

  • Bedrijfsgegevens

  • Functie

  • Kvknummer

  • BTW nummer

  • Inloggevens

  • Betalingsgegevens

  • IPadres

Informatie wordt door uzelf aan ons verstrekt zodat wij onze diensten en werkzaamheden uit kunnen voeren.

Doel en grondslag persoonsgegevens
De persoonsgegevens worden verzameld en verwerkt voor de volgende doeleinden:

  • Gebruik maken van de functionaliteiten op onze websites

  • Verlenen van toegang tot onze websites en klantenportaal

  • Uitvoering van overeenkomsten, transacties en diensten.

  • Relatiebeheer

  • Opnemen van contact (telefonisch of per email) indien dit nodig is om onze diensten en werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

  • Bezorgen van producten en leveren van diensten

  • Versturen van offertes, verkoopfacturen en andere commerciële documenten

  • Verzenden van onze nieuwsbrief, productinformatie en andere promotionele emails, indien u zich hiervoor heeft aangemeld.

  • Uitvoeren van iedere andere werkzaamheid om u als klant op de juiste en meest efficiënte wijze te kunnen ondersteunen



Afhandeling bestelling
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, maken wij voor de afhandeling daarvan gebruik van uw persoonsgegevens. Deze gegevens hebben wij nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Ook ontvangen wij informatie over uw betaalgegevens.
Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Bewaartermijn persoonsgegevens
Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is, of wettelijk geregeld is om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens zijn verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan twee jaar bewaard.

Wij gebruiken alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy.
Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak.
Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zon in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.
Daarnaast gebruiken wij ook Google Analytics. Wij gebruiken deze dienst om rapportages te ontvangen over hoe bezoekers de website gebruiken en om inzicht te verkrijgen.

Nieuwsbrieven
U heeft de mogelijkheid om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Middels deze nieuwsbrief bieden wij u informatie over producten en diensten op het gebied van magazijninrichting.
Als u een nieuwsbrief ontvangt bevat deze een unieke link, waarmee u zichzelf kunt afmelden. De nieuwsbrievenadressenlijst worden niet verstrekt aan derden.

Gegevens derden
Wij verkopen uw gegevens niet aan derden en verstrekken deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst

Inzage en correctie
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens.

U kunt u verzoek tot inzage, correctie, verwijdering van persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@magazijninrichtingshop.nl.

Autoriteit Persoonsgegevens
De landelijke toezichthouder op het gebied van privacy. Heeft u klachten over de verwerking van uw persoonsgegevens dan heeft u op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens


Contactgegevens

Fedo Beheer VOF
Vlamoven 34
6826 TN Arnhem
Telefoonnummer: 026-3633688
info@magazijninrichtingshop.nl
www.magazijninrichtingshop.nl
KvK: 30176217
BTW nr: NL8127.08.441.B01

Verwerkersovereenkomst met CCV = SSL certificaat

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Welkom op de magazijninrichtingshop.nl 
We maken het makkelijk, niet alleen nu in 2021, maar ook straks in 2022, 2023, 2024...

K.I.S.(S.) - "Keep It Simpel (& Smart)"

Kortingscode BS op alle artikelen: PZ2000 of .... of ...